Ska du göra en badrumsrenovering?

Jag är hantverkare till yrket och det är många som hör av sig och vill ha mina professionella tips och råd i olika frågor. Idag har turen kommit till att skriva om det här med badrumsrenovering. Det är riktigt kul att hjälpa människor med sina projekt.

Ska du renovera din egen toalett, dusch eller kanske hela badrummet? Eller kanske du ska renovera badrum som tidigare använts av en annan person som flyttat ut? Hur ni än vrider och vänder på det så kan jag ge dig bra tips och råd gällande den enskilda förutsättningen. Vi tar det från början! Vad har du för budget? Det är väldigt individuellt hur stor del av budget som ska gå till ditt badrum.

Du kan inte få ett badrum med kranar i 24 karats guld och all annan lyx, om du inte har råd. Du kanske få kompromissa, det kan bli bra ändå! Jag kan tänka mig att komma med bra tips om överkomliga lösningar som gör att du får en mycket trevligare badrumsmiljö!

Fundera på val av material, vill du ha den där underbara marmormarmor eller något annat vackert? Kakel, klinker eller varför inte en snygg våtrumstapet? Ska du ha golvvärme och handuktstork, eller klarar du dig utan?

Det är många saker man ska tänka på när det kommer till badrumsrenovering, att det är ett våtrum gör att mycket av arbetet måste göras av hantverkare med våtrumsbehörighet. Det gör att det är en del pengar inblandat till byggmaterial och annat. Men det är pengar man får tillbaka i form av bra boende. Du höjer ju värdet på din bostad, och det är många som strävar efter detta idag.

Så om du ska du renovera badrummet? Ta kontakt med någon byggfirma, så kommer du få bra hjälp av dem som kan detta!

Mvh,

John i Märsta