Jag tycker om denna ridskola i Avesta

Solen tittar fram och lyser över oss här i Avesta. Det har vi längtat efter för här har varit så dåligt väder i flera veckor känns det som. I mitt inlägg här idag kommer jag att skriva om att det är en bra aktivitet att vara på en ridskola. Jag vet att det är många ungdomar som håller till där men det är även en plats för äldre, eller jag kan säga att det är en plats för alla oavsett ålder. En ridskola är ett bra ställe att börja på. Du får ta ansvar, träffa vänner och göra något nyttigt på din fritid. Det är en plats som kan ge dig mycket ny kunskap om du är intresserad av hästar. Jag vet att när jag började rida blev jag mer intresserad av hästvärlden och ville lära mig mer om den. Jag tror att det är bra för barn också eftersom de kan lära sig att ta hand om ett djur och ta ansvar för något.

Om du letar efter ett roligt ställe att gå till är en ridskola definitivt rätt ställe att vara på. Du kommer att ha mycket roligt och även lära dig mycket medan du är där. Så tveka inte, gå vidare och hitta en ridskola nära dig. Jag kan säga att det finns en bra ridskola i Avesta som jag är på varje dag nästan, men det finns andra ställen också som säkerligen är bra de med, men nu är det just den här jag är på och trivs på. Där har jag gått i ett par år och innan dess, innan jag flyttade till Avesta så gick jag på en annan ridskola fast det var en bra bit härifrån. Om en stund ska jag dit och det är ett bra sätt att inleda helgen på eftersom det är fredag idag.